İçeriğe geç

Tuzla Sahilde Hangi Dizi Çekiliyor

Tuzla’da hangi diziler çekiliyor?

Medcezir, sezonun en iddialı dizilerinden biri. Çekimlerin çoğu Tuzla’da gerçekleşiyor.

İstanbul dizi setleri nerede?

İstanbul: Dizilerin başkenti. Kimi zaman yaylalarda, kimi zaman gerçek mahallelerde çekilen pek çok popüler dizi var. Ekmek Teknesi, Perihan Abla, Şaşıfelek Çokmazı gibi eski ama mahalle sıcaklığını yaşatan diziler İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Kuzguncuk’ta çekildi.

Kartalda hangi diziler çekiliyor?

Zero 1’in devamı niteliğindeki Kıyma dizisi Kartal’da çekiliyor.

Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesinde hangi diziler çekiliyor?

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi | Hastanemizde bir kısmı çekilen Yargı dizisinin organ bağışı sahnesinden etkilenen bir hasta, ölmeden önce organ bağışında bulundu… 9 Mart 2024

Medcezir Tuzla’da nerede çekiliyor?

Adres: Postane Mahallesi, Sağlık Sokak (Tuzla Deniz Harp Okulu yanı)

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

“Red Goncalar” dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı yerlerinde çekilen Red Goncalar dizisinde renkli görüntüler oluştu. Dizinin bazı sahnelerinin Doğu Anadolu’da çekilmesi de planlanıyor.

Yalı çapkını nerede çekiliyor?

Yalı Çapkını, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz kıyısındaki semtler, dizinin çekimleri için sıklıkla kullanılıyor. Bu semtler, tarihi konakları ve doğal güzellikleriyle dizinin atmosferini zenginleştiriyor.

Kızılcık şerbeti nerede çekiliyor?

Dizinin bazı bölümlerindeki Paris sahneleri gerçek Paris’te çekildi. Cranberry Sherbet Paris sahnesinin Paris’in ünlü simge yapılarında ve romantik sokaklarında çekildiği söyleniyor. Bu sahneler diziye uluslararası bir hava katmaya yardımcı oldu.

Ömer dizisinin çekildiği ev nerede?

Üsküdar, İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan tarihi yapısıyla bilinen bir ilçedir. Üsküdar’ın dar sokakları, eski evleri ve tarihi yapıları dizinin atmosferine büyük katkı sağlamaktadır. Ömer dizisi, bu ilçenin kendine özgü yapısı sayesinde izleyicilere bir zaman yolculuğu deneyimi sunmaktadır.

Kara Sevda Emir’in evi nerede?

Başrollerini Neslihan Atagül (Nihan) ve Burak Özçivit’in (Kemal) paylaştığı Kara Sevda’nın ilk bölümü Zonguldak’ta çekildi. Nihan ve ailesinin yaşadığı ev İstinye-Yeniköy yolu üzerindedir. Kemal’in ailesinin evi Üsküdar Kuzguncuk’ta, Emir Kozcuoğlu’nun şirketi ise Acıbadem Üniversitesi’nde bulunuyor.

Kirli Sepeti nerede çekiliyor villaları?

‘Kırlı Sepeti’ dizisi İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir tatil beldesinde çekiliyor. Buna göre Kirli Sepeti dizisi İstanbul/Beşiktaş’ta çekiliyor.

Acı Hayat’ın çekildiği villa nerede?

Acı Hayat dizisinin önemli sahnelerinin çekildiği tepe, İstanbul’un Beykoz semtinde yer alıyor. Bu tepe, dizi hayranları tarafından “Acı Hayat Ağacı” olarak biliniyor. Dizide bu tepe, ana karakterlerden biri olan “Altan”ın evi olarak kullanılıyordu.

Pendik’te hangi diziler çekiliyor?

Beni Böyle Sev: Dizide bahsi geçen Yenibakış Üniversitesi, Tuzla’daki Okan Üniversitesi kampüsüdür. Ayşem ve Ömer’in evi Libadiye’de, Ömer’in ailesinin ikametgahı olarak kullanılan ev ise Sarıyer’dedir. Dizi ayrıca Suadiye ve Pendik’te de çekilmiştir.

Beş Kardeş dizisi nerede çekildi?

Five BrothersYapımcıKerem ÇatayMekanİstanbulGösterim süresi100 dakikaYapım şirketiAy Yapım22 satır daha

Aramızda Kalsın dizisinin çekildiği ev nerede?

“Aramızda Kalsın” dizisinin 29. bölüm çekimleri NG Sapanca Otelimizde gerçekleşti.

Aramızda Kalsın dizisinin çekildiği ev nerede?

“Aramızda Kalsın” dizisinin 29. bölüm çekimleri NG Sapanca Otelimizde gerçekleşti.

Gebze’de hangi dizi çekiliyor?

Gebze Kafası ® | #Yargı dizisinin çekimleri sırasında Gebze/İstasyon semtinden çekimler yapıldı. Şaşırtıcı olan ise durağın isminin Bostancı olarak değiştirilmesi… Instagram.

Saklı dizisi nerede çekildi?

Gizli (dizi)GizliSezon sayısı1Bölüm sayısı10YapımYerİstanbul17 satır daha

Diziler hangi yalılarda çekiliyor?

Dizinin çekim mekanları arasında Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz semtleri yer alıyor. Özellikle dizinin ana mekanlarından biri olan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Köşkü dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Erotik Masaj Yapan Escort